Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja Työllisyyden kuntakokeilujen yrittäjyydestä kiinnostuneille asiakkaille sekä asiakkaille, jotka ovat juuri aloittaneet yritystoimintansa tai joilla on aiempaa kokemusta omasta yritystoiminnasta, on tarjolla 3 työvoimakoulutuksena järjestettävää yrittäjyyskoulutusta. Työvoimakoulutukseen valituksi tulemisen edellytyksenä on työnhaun voimassa oleminen.
.

Yrittäjänä luovalla alalla (monimuoto) Oulu, Ylivieska

Tämä koulutus on tarkoitettu luovan alan toimijoille, joiden tavoitteena on yrittäjämäisen toiminnan aloittaminen tai jo olemassa olevan yritystoiminnan kehittäminen. Yritystoiminnan perusteiden lisäksi koulutuksessa käsitellään luovien alojen erityiskysymyksiä.

Osallistujat voivat olla miltä tahansa luovalta alalta (kuvataiteilija, graafinen suunnittelija, muotoilija, käsityöläinen, kirjailija, tanssija, näyttelijä, muusikko, tuottaja, luovien projektien tekninen toimija tai jonkin muun alan luova toimija).

Koulutuksen hakuaika päättyy 6.3.2024. Koulutus alkaa 25.3.2024.

Lisätietoja ja hakeutumisohjeet Yrittäjänä luovalla alalla -koulutukseen

Koulutuksesta järjestetään TE-live -lähetys 20.2.2024 klo 11.00. Webinaarin tallenne löytyy samasta paikkaa tapahtuman jälkeen. TE-live
.

Startti yrittäjäksi (verkkokoulutus)

Koulutus henkilöille, joilla on liikeidea ja tavoitteena aloittaa yritystoiminta. Koulutuksessa annetaan tiedot ja taidot, joiden avulla oma yritystoiminta on mahdollista käynnistää kannattavasti. Koulutuksen aikana tehdään toteuttamiskelpoinen liiketoimintasuunnitelma ja alustavat laskelmat omalle yritysidealle.

Koulutukseen haku päättyy 13.3.2024. Koulutus alkaa 2.4.2024.

Lisätietoja ja hakeutumisohjeet Startti yrittäjäksi -koulutukseen
.

Minustako yrittäjä? (verkkokoulutus)

Tämä koulutus on suunnattu henkilöille, joilla ei ole vielä liikeideaa, mutta joita yrittäjyys kiinnostaa. Koulutuksessa annetaan perustiedot ja -taidot yrittäjämäisen toiminnan aloittamiseen.

Koulutukseen haku päättyy 3.4.2024. Koulutus alkaa 22.4.2024.

Lisätietoja ja hakeutumisohjeet Minustako yrittäjä? -koulutukseen