GOS Group Oyj on oululainen yritysrahoitukseen ja yritysten taloushallintoon erikoistunut kasvuyhtiö. Palveluvalikoima kattaa kaikki asiakasyrityksen taloushallintoon liittyvät tarpeet, kuten kirjanpidon, palkkahallinnon, laki-ja HR- palvelut. Yhtiö tarjoaa myös monimuotoisia controller- ja rahoitus ratkaisuja yrityksen eri elinkaaren mukaan räätälöityinä.

”Jokainen yritys lähtee liikkeelle nollasta. Yhtiötä perustettaessa ja ensimmäistä pankkitiliä avattaessa, on sen saldo nolla Euroa. Tämän jälkeen yhtiö lähtee kehittymään ja osasta tulee kansainvälisiä jättejä työllistäen tuhansittain ihmisiä. GOS haluaa olla palvelemassa Uusyrityskeskuksen aloittavia yrityksiä ja auttamaan niitä kohti omia tavoitteita.” GOS Group Oyj, partner Miika Hakola kertoo.

”GOS tuo meille tarjolle aivan erilaisen tilitoimisto vaihtoehdon. Skaalautuvat ja kansainvälistymistä suunnittelevat yritykset tarvitsevat rahoitusta varten pidemmän ajan mallinnusta rahoitukseen. GOS on kehittänyt järjestelmän, jolla ennustaminen tulevaisuuteen on tarkempaa. GOS on myös sopivaan projektiin vaihtoehto rahoittaja oman fundin kautta. Meillä Suomessa tällaiset palvelut eivät vielä ole yleisellä tasolla isossa käytössä.” Oulun seudun Uusyrityskeskuksen yritysneuvoja Jarmo Siipola toteaa.

Oulun seudun Uusyrityskeskus toivottaa GOS Group Oyj:n tervetulleeksi kumppaniverkostoon.