Tarjoamme neuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille.

Meiltä saat käyttöösi kaiken sen tiedon, jota käynnistävä yritys tarvitsee toimintaansa suunnitellessaan. Henkilökohtaisen neuvonnan pääpaino on liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä sekä kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimisessa. Lisäksi neuvomme mm. yrityksen rahoitukseen, eri yritysmuotoihin, verotukseen, kirjanpitoon, vakuutusturvaan ja yrityksen käynnistämiseen liittyvissä asioissa. Tarvittaessa hyödynnämme neuvonnassamme laajan asiantuntijaverkostomme osaamista.

Neuvontamme on täysin maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista.

Toimi näin:

  1. Varaa aika yritysneuvojalle ajanvarauskalenterista. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia suoraan yritysneuvojille. Aikoja on yleensä saatavissa noin viikon päähän.
  2. Mikäli aiot hakea starttirahaa, tutustu TE-palveluiden starttirahaohjeistukseen ja toimi sen mukaan.
  3. Tutustu yrityksen Perustamisoppaaseen, josta löydät tiiviissä muodossa tärkeimmät yrityksen perustajan tarvitsemat tiedot.
  4. Aloita liiketoimintasuunnitelman laatiminen jo ennen neuvontaan saapumistasi. Tee liiketoimintasuunnitelmaa ja kannattavuuslaskelmia Yritystulkki-palvelun lomakkeille. Kun hahmottelet liiketoimintaa ja laskelmia etukäteen ja toimitat ne neuvojalle, jää teille tapaamisessa enemmän aikaa käsitellä ydinasioita.
  5. Palvelumme ovat asiakkaillemme henkilökohtaisia, maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. 
    Noudatamme toiminnassamme laatusertifikaattia, joka on myönnetty standardin SFS-EN ISO 9001:2015 mukaisena.

Uusyrityskeskuksen neuvonta-ajat ovat kysyttyjä, joten peruthan varaamasi ajan mikäli sinulle tulee este. Voimme sopia sinulle uuden ajan ja tarjota peruutusaikaa jollekulle toiselle.