Toiminta-alueemme laajeni entisestään, kun Posio liittyi jäseneksemme 1.4.2023. Posion kuntastrategian yhtenä tavoitteena on olla Suomen yrittäjämyönteisin kunta, ja Uusyrityskeskus auttaa omalta osaltaan tavoitteeseen pääsemisessä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tähän uuteen palvelumalliin, joka saatiin rakennettua Oulun seudun Uusyrityskeskuksen kanssa. Heidän tarjoamansa alkavien yrittäjien palvelut ja valmennukset ovat tasokkaita ja laadukkaita. Kun palvelu tapahtuu online ja se on jatkuvasti tarjolla posiolaisille vieläpä kustannustehokkaasti, on tämänkaltaisen mallin käyttöönotto järkevää pienille kunnille”, sanoo Posion kunnan kunnanjohtaja Pekka Jääskö. ”Olemme vakuuttuneita, että Oulun seudun Uusyrityskeskuksella on ammattitaitoisia yritysneuvojia. Ja kun palveluaan tarjoavia neuvojia on monta, niin tämä nähtiin oikeaksi tavaksi toimia. Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin, ja ensimmäinen yhteinen tapahtuma on jo suunnitteilla. Haluamme kehittää yhteistyötä entisestään tukeaksemme posiolaisia yrityksiä myös niiden kehittämisessä ja kasvussa. Näin otamme askeleen myös Oulun seudun yritysekosysteemiin ja lähemmäs osaavaa työvoimaa”, Jääskö lisää.

”On mahtavaa, että uusyrityskeskus-konsepti leviää pohjoiseen. Olemme innoissamme, kun voimme auttaa posiolaisia alkavia yrittäjiä erilaisissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä”, Oulun seudun Uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Tuija Aitto-oja sanoo. ”Palvelualueemme on laaja ja asiakkaita on pitkien matkojen päässä, joten iso osa neuvonnastamme on jo pidempään tapahtunut etänä. Siksi luotamme myös siihen, että posiolaisten palveleminen onnistuu välimatkasta huolimatta varmasti hyvin.”

Toivotamme Posion kunnan tervetulleeksi palveluidemme piiriin!

 

Lisätietoja:

Tuija Aitto-oja, 040 510 6315, tuija.aitto-oja@uusyrityskeskus.fi
Pekka Jääskö, 040 8012 202, pekka.jaasko@posio.fi
Eeva Erkinjuntti, 040 8012 205, eeva.erkinjuntti@posio.fi

 

Artikkelin on kirjoittanut Satu Lankinen / Saagacoms