Tervetuloa verkkokaupan jännittävään maailmaan!

BusinessOulu aloittaa tulevana syksynä täysin uudenlaisen AIHIO-verkkokauppahautomon, joka takaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden oppia verkkokaupan tärkeimmät osa-alueet konkreettisella tasolla.

Tavoitteena on suorittaa yrittäjyyden ammattitutkinto. Jos sinulla on se jo suoritettuna, voit täydentää tutkintoasi verkkokaupan osalta.

Avaimet menestykseen

Verkkokaupan maailma tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia, ja AIHIO-verkkokauppahautomo antaa sinulle avaimet menestykseen. Olitpa sitten aloitteleva yrittäjä, joka suunnittelee ensimmäistä verkkokauppaansa, tai jo jokin aikaa sitten verkkokaupan aloittanut, joka haluaa varmistaa lentävän lähdön, tämä hautomo tarjoaa sinulle arvokasta tietoa ja työkaluja. Tulet poistumaan koulutusohjelmasta varustettuna luottamuksella ja valmiina ottamaan seuraavan askeleen verkkokaupan maailmassa.

Tiedämme, että verkkokauppa on valtavan dynaaminen ala, jossa kilpailu on kovaa. Siksi haluamme varmistaa, että sinulla on tarvittavat taidot menestyäksesi tässä ympäristössä. Koulutus keskittyy käytännön näkökulmaan, jotta voit soveltaa oppimaasi heti omassa liiketoiminnassasi. Olipa kyse sitten verkkokaupan suunnittelusta, kannattavasta pyörittämisestä, markkinoinnista tai logistiikasta, saat kattavan ymmärryksen jokaisesta tärkeästä osa-alueesta.

Alan paras tietämys

Kouluttajat ovat todellisia guruja alalla. He ovat työskennelleet useiden menestyvien verkkokauppojen parissa ja ovat kerryttäneet syvällistä tietämystä käytännön työstä. He tulevat jakamaan vuosien varrella kertyneitä parhaita käytäntöjä, tarjoilevat innovatiivisia ratkaisuja ja opastavat sinua välttämään yleisimmät sudenkuopat. Kouluttajat toimivat mentoreinasi ja tukevat matkaasi koko koulutuksen ajan. Pääset mukaan alueella jo erinomaista mainetta saavuttaneisiin verkkokauppiasklubeihin, jolloin verkkokauppasi polku menestykseen on jatkuva myös hautomovaiheen jälkeen. Liity mukaan ja ota ensimmäinen askel kohti menestyvää verkkokauppaa AIHIOssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään 13.10. Paikkoja on rajoitetusti.

AIHIO-verkkokauppahautomo, avaimet menestykseen – Oulu