Oikean kumppanin ja näppärien työkalujen kanssa lakisääteinen ja hankalaltakin tuntuva kirjanpito voi hoitua sekä helposti että kustannustehokkaasti. Oululaisen Tradeon tavoitteena on tehdä taloushallinnosta asiakkaille mahdollisimman helppoa. Keinoina ovat olennaiseen keskittyminen, yksinkertaistaminen, konsultoiva ote sekä 100 % sähköinen toiminta.

Tradeo on oululainen tilitoimisto, joka palvelee pk-yrityksiä toimialasta riippumatta. Sen palveluihin kuuluvat kirjanpito, palkanlaskenta ja veroasiat. Toiminta on konsultoivaa, ja asiakas saa neuvoja ja vinkkejä talouteen liittyvissä asioissa. Asiakasta voidaan neuvoa esimerkiksi siinä, millaisia asioita voi laittaa yrityksen kuluiksi.

Sähköisen palvelun ansiosta Tradeo voi palvella myös kauempana toimivia yrityksiä. Sillä onkin asiakkaita ympäri Suomen. Yhteyden pitäminen onnistuu luontevasti Teamsilla, samoin ohjeistaminen ja Procountorin käytön opettaminen.

Tradeon yrittäjä Juho Luoman mukaan sähköinen taloushallinta helpottaa sekä yrityksen että kirjanpitäjän toimintaa. ”Kun papereiden siirtelyyn ja tietojen kopioimiseen paikasta toiseen ei turhaan kulu aikaa voi taloushallinnon ammattilainen keskittyä olennaisiin. Silloin jää aikaa myös asiakkaiden neuvomiseen. Samalla tilitoimistolaskut pienenevät”, hän sanoo.

Tradeossa käytetään Procountorin sähköistä taloushallintajärjestelmää. Sama järjestelmä on sekä kirjanpitäjän että asiakkaiden käytössä. Kun asiakas ja kirjanpitäjä käyttävät samaa ohjelmaa, ei asiakkaan tarvitse toimitella tositteita tilitoimistoon. ”Laskut voi ohjata suoraan järjestelmään, ja niiden maksaminen onnistuu yhdellä klikkauksella. Myyntilaskujenkin tekeminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Pankkikorttimaksut ja muut ostokuitit voi kuvata ja tallentaa suoraan ohjelmaan”, Juho kuvailee Procounterin hyviä puolia.

Procountorin hinta määräytyy yrityksen koon mukaan, ja pienimmille yrityksille hinta on 0 €. Ohjelma kannattaa ottaa siis käyttöön jo ihan pienissä yrityksissä. Kirjanpitojärjestelmä toimii yhdessä pankin kanssa, kunhan yrityksellä on käytössään pankin yritystili. Hinta-arvion kirjanpidosta voi laskea Tradeon verkkosivuilla.

”Aloittavat yrittäjät voivat olla yhteydessä minuun jo ennen yrityksen perustamista. Voidaan jutella tilitoimistoasioista. Voin auttaa ja neuvoa yrityksen perustamisessa. Eikä kaikista pienistä asioista laiteta laskua”, Juho sanoo.

Tradeo on liittynyt kumppaniverkostoomme kesän alussa.
Tervetuloa Oulun seudun Uusyrityskeskuksen kumppaniksi!

 

Lisätietoja:

Juho Luoma, 041 313 4408 tai juho.luoma@tradeo.fi
https://www.tradeo.fi/

Artikkelin on kirjoittanut Satu Lankinen / Saagacoms