Oulun seudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijatiimiin on liittynyt vuodenvaihteessa Aki Hangasluoma. Aki toimii yrittäjänä Detonator Marketing nimisessä yrityksessä. Detonator auttaa asiakkaita hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia kustannustehokkaasti jo yrityksen alkutaipaleelta asti, jotta yritys voi näkyä paremmin netissä ennen kokoaan suurempia investointeja markkinointiin.

Aki on toiminut sivutoimisena yrittäjänä opiskeluajoista asti vuodesta 2011 ja tehnyt mm. erilaisia nettisivu-, applikaatio- ja myynninedistämisprojekteja. Työurallaan hän on tehnyt mm. yritys- ja kuluttajapuolen myyntiä sekä toiminut erilaisissa asiakasprojekteissa ja toimeksiannoissa vetäjänä.

Kuluneen vuoden 2020 mukanaan tuomien käänteiden seurauksena Aki päätyi kehittämään omaa yritystään ja laittamaan niin sanotusti isomman vaihteen silmään. Näin syntyi Detonator Marketing, yritys joka tarjoaa nettisivuihin liittyviä palveluja ja niiden ylläpitoa, hakukoneoptimointia, hakukonemarkkinointia, some-markkinointia sekä sisällöntuotantoa niin uusille kuin jo pidempään toimineille yrityksille. Apua saa kysymällä. Yritykseen pääsee tutustumaan osoitteessa www.detonator.fi

Tervetuloa Aki Oulun seudun Uusyrityskeskuksen kumppaniverkostoon!