Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaarit alkavat keskiviikkona 21.9. Lisäksi valtakunnalliset yrittäjyysinfot jatkuvat koko syksyn ajan. Molemmat webinaarisarjat ovat maksuttomia. TERVETULOA!

Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaarit

Järjestämme Pohjois-Pohjanmaan TE-palveluiden kanssa webinaarisarjan Yritystoiminnan aloittamista ja starttirahan hakemista suunnitteleville henkilöille. Sarjaan kuuluu 6 eriaiheista webinaaria, joiden kesto on n. 60 minuuttia. Jokaisen koulutuksen jälkeen osallistujilla on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja kommentteja.

Webinaarit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille ja ne järjestetään 21.9.2022 alkaen joka toinen keskiviikko klo 10–11. Webinaareihin ei ole ilmoittautumista ja niihin voi osallistua nimettömänä.

Tervetuloa kuulemaan vinkkejä yrittäjyyden aloittamiseen ja starttirahan hakemiseen liittyen!

Koulutusten aiheet ja osallistumislinkit:

Tarkemmat sisällöt löytyvät tapahtuman tiedoista kalenteristamme.

Webinaariin voi osallistua nimettömänä:

  1. Varmista, ettet ole kirjautuneena Teamsiin. Tarvittaessa kirjaudu ulos.
  2. Avaa tapahtuman linkki selaimessa.
  3. Valitse ”Jatka tällä selaimella”
  4. Anna nimeksi kirjautumisessa nimimerkki tms
  5. Liity mukaan

Valtakunnallisia yrittäjyysinfoja verkossa

Saat vinkkejä ja ohjausta idean löytämiseen, kehittämiseen ja testaamiseen sekä alustavan liiketoimintasuunnitelman työstämisessä huomioitaviin asioihin. Saat myös käytännön tietoa sivutoimisesta yrittäjyydestä ja kevytyrittäjyydestä. Infot järjestetään Teamsin välityksellä. Niitä ei tallenneta, mutta saat tiivistelmän infon sisällöstä sekä käsitellyt tietolähteet jälkikäteen sähköpostitse.

Tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen, joka sulkeutuu 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Osallistumislinkki tapahtumaan toimitetaan ilmoittautuneille.

Infojen aiheet ja ilmoittautumislinkit:

Mistä idea yrittäjyyteen

Ideasta liikeideaksi

Liikeideasta suunnitelmaksi

Sivutoiminen yrittäjyys & kevytyrittäjyys

Lisätietoa yrittäjyysinfoista.

Tervetuloa koulutuksiin ja infoihin!