Ilkka Pasanen toimii yrittäjänä liike- ja mainoslahjoihin, mainostekstiileihin sekä työvaatteisiin erikoistuneessa Promosetissa. Ilkan lisäksi yrityksessä työskentelee hänen poikansa Mikko Pasanen. Promoset on tehnyt pitkään yhteistyötä Oulun seudun Uusyrityskeskuksen kanssa ja liittyi kumppaniverkostoon tämän vuoden alussa.

Promoset on vahvasti paikallinen toimija, jolla on sekä myymälä- että tuotantotilat Oulussa. Kaikkia asiakkaita Rovaniemeltä pääkaupunkiseudulle palvellaan Oulusta päin. Asiakkaina on kaiken kokoisia toimijoita yhden hengen yrityksistä monikansallisiin konserneihin.

Asiakkaiden auttaminen on Ilkalle ja Mikolle erittäin tärkeää. He haluavat, että heidän asiakkaansa saavat avun nopeasti, helposti ja kivuttomasti. Tavoitteena ovat pitkät asiakassuhteet, jotka saavutetaan korkealaatuisella palvelulla ja tuotteilla.

– Me ollaan rinnalla kulkijoita, vähän niin kuin ystävä. Autetaan yritystä menestymään. Me halutaan, että asiakas näyttää hyvältä fiksuissa vaatteissa ja pääsee mahdollisimman nopeaa tekemään omaa työtään, Ilkka kiteyttää.

Liikelahjojen ja -tekstiilien hankkiminen on yrityksille heidän näkyvyytensä kannalta tärkeää. Ilkan ja Mikon tavoitteena onkin löytää asiakkaille aina optimiratkaisu. Jos asiakas on hankkimassa vaikkapa paitoja, mietitään kuinka kauan, kuinka paljon ja minkälaisissa tilanteissa sitä vaatetta on tarkoitus käyttää. Tämän perusteella valitaan sopivin tuote mallistosta, jossa vaihtoehtoja riittää.

– Mulle on tärkeintä, että asiakkaalle tulee sopiva tuote. Sen pitää vastata tarvetta ja budjettia. Asiakkaan puolesta ei voida ennakkoon päättää, mitä hän tarvitsee. Pitää kysyä ja selvittää speksit, jotta saadaan mahdollisimman sopiva, Ilkka sanoo.

Kun asiakkaan tarpeet on selvitetty, etsitään paras mahdollinen tapa toteuttaa tilaus. Toimituksessa optimoidaan tasapaino hinnan, aikataulujen ja laadun suhteen. Aina ei siis olla halvimpia, mutta kustannustehokas kyllä. Apuna Pasasilla on laaja verkosto ensisijaisesti kotimaisia yhteistyökumppaneita.

Ilkka toivottaa Promosetille tervetulleiksi kaikki, jotka tarvitsevat omalla yritysilmeellään personoituja liikelahjoja tai -tekstiilejä. Paikan päällä asiakkaan tarpeen selvittäminen ja vaihtoehtojen vertailu onnistuu parhaiten. Promosetin tilat sijaitsevat Limingantullissa osoitteessa Voudintie 11, jossa on helppo käydä ja paljon parkkitilaa.

https://www.promoset.fi/

Toivotamme Pasaset tervetulleiksi Oulun seudun Uusyrityskeskuksen kumppaniverkostoon!

Artikkelin on kirjoittanut Satu Lankinen / Saagacoms