Vuosien varrella Timi Isoniemi mietti monta kertaa ideaansa liikkuvasta grillistä. ”Miksi aina pitää lähteä grillille? Miksei se grilli voisi mennä juuri sinne missä ihmiset ovat?”

Syksyllä 2020 ajatus kutitteli mielessä tiukemmin ja voimakkaammin kuin koskaan. Tarkoitukseen sopiva kalustokin oli jo kiikarissa, joten nyt jos koskaan pitäisi päästä eteenpäin. Mielessä oli monen monta kysymystä ja niihin oli saatava sparrausta ja neuvontaa. Ajatuksien kirkastamiseksi Timi otti yhteyttä Oulun seudun Uusyrityskeskukseen.

”Tarvitsin apua ensinnäkin erilaisten laskelmien teossa. Toinen juttu olikin lupapuoli, ei ole ihan sanottua mihin voi parkkeerata myyntipisteen kaupungilla. Kolmas asia oli koko konsepti. Oli kiva kuulla luotettavalta taholta toinenkin mielipide yritysideaani koskien. Suosittelen kaikille uusille yrittäjille Uusyrityskeskuksen palveluja ennen yrityksen perustamista.”

Lopputuloksena syntyi Hodari Auto Oy ja monelle oululaiselle jo tuttu ja suun myötäinen konsepti Terwa Food Truck.

Terwa Food Truck konsepti toteuttaa Timin ajatusta hyvästä pikaruuasta ja sen tuomisesta sinne missä palvelua tarvitaan. Terwa Food Truck pysähtyy siellä missä tapahtuu; erilaisissa tapahtumissa, liikuntapaikkojen läheisyydessä, kauppojen pihoilla ja monta kertaa siellä minne heitä pyydetään.

Toukokuun viimeisenä lauantaina Timi Isoniemen ja Petri Veijosen tarjoamasta ruoasta pääsi nautimaan Raatin rannassa.

Terwa Food Truckin menuun voi tutustua osoitteessa https://terwafoodtruck.fi/ ja pysähtymispaikat päivittyvät yrityksen some tileillä https://www.facebook.com/Terwafoodtruck ja Instagramissa @terwafoodtruck.

Oulun seudun Uusyrityskeskus toivottaa Terwa Food Truck konseptille onnea ja menestystä tulevaan liiketoimintaan!