Satu Lankinen perusti viestintätoimisto Saagacomsin syksyllä 2019. Yritys tarjoaa asiantuntijaviestinnän ja markkinoinnin palveluita erityisesti B2B markkinoilla toimiville yrityksille. Lisäksi hän pitää räätälöityjä Excel, Power Point ja Word koulutuksia.

Satu on toiminut yli 10 vuoden ajan Nokialla ja hänellä on monipuolinen kokemus mm. tuotejulkistuksista ja myyntivalmiuden rakentamisesta. Hän tuntee koko ketjun asiakaslähtöisestä tuotekehityksestä markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Saagacomsilta saa apua erilaisten myynti- ja asiantuntijamateriaalien toteuttamisessa. Näihin Satu voi suunnitella sisällön, kirjoittaa tekstin, muokata kuvat ja viimeistellä kaiken toimivaksi kokonaisuudeksi. Tekemisessään hän panostaa siihen, että sisältö on täyttä asiaa ja helposti ymmärrettävää.

– Asiakkaan saappaisiin astuminen, rehellisyys ja kiinnostavuus ovat viestinnässä oleellisia asioita, Satu sanoo. – Pitää tietää, mitkä asiat kiinnostavat kuulijaa tai lukijaa, ja sisältö pitää tehdä juuri sellaiseksi. Tietysti pitää ymmärtää myös kuka se asiakas on. Jos myy kalaverkkoja, niin pitääkö verkkojen kiinnostaa kalastajaa vai kalaa. Tärkeä kysymys.

Satu auttaa myös nettisivujen suunnittelussa, sisällön tekemisessä ja sivujen ulkonäön muokkaamisessa. Häneltä onnistuu projektien johtaminen ja toteuttaminen. Yhtenä esimerkkinä ovat Oulun seudun Uusyrityskeskuksen uudet verkkosivut, jotka ovat Aki Hangasluoman ja Satun yhteistyön tulos.

– Satu hyppäsi luontevasti meidän saappaisiimme ja hetkessä hoksasi mitä tahdomme ja millaista viestiä meidän asiakkaamme ymmärtävät. Projekti oli vaivaton ja mukava kun omat ideat menevät suodattimen läpi ja lisäksi Satulta tuli loistoideoita toteuttavaksi. Projekti vedettiin sinnikkäästi loppuun asti ja siitä kiitos Satulle, toteaa Tuija Aitto-oja Oulun seudun Uusyrityskeskukselta.

Saagacomsilta voi tilata räätälöityjä koulutuksia mm, Excelistä, Power Pointista tai Wordistä. Koulutusten sisältö suunnitellaan osallistujien osaamisen ja tarpeiden pohjalta, jotta niissä keskitytään tärkeimpiin asioihin ja opituista asioista on oikeasti hyötyä töiden tekemisessä.

– Koulutuksissa ei ole järkevää opetella sellaisia asioita, joita ei pysty käyttämään oikeasti, toteaa Satu.

Saagacomsin asiakkaina on monenlaisia toimijoita yksinyrittäjistä PK-yrityksiin ympäri Suomen. Koulutukseltaan Satu on diplomi-insinööri ja tradenomi, joten hän pystyy olemaan apuna hyvin teknisissäkin yrityksissä. Hän kun osaa puhua myös insinöörien kanssa insinöörien kieltä.

Tervetuloa Uusyrityskeskuksen kumppaniksi Satu ja Saagacoms!

Lisätietoa www.saagacoms.fi ja Satu Lankinen, 050 501 8077

Artikkelin on kirjoittanut Satu Lankinen / Saagacoms