```html

Yrityksen perustaminen ja digiliiketoiminnan laki -webinaarisarja

Ladataan Tapahtumat

Oletko pähkäillyt, mitä kaikkea olisi hyvä ottaa juridisesti huomioon osakeyhtiötä perustettaessa? Entä tiedätkö miten varmistat, että yrityksesi digitaalinen markkinointi on tämän päivä säädösten mukaista? Oletko täysin mitä tulee ottaa huomioon sopimuksessa alihankkijan kanssa, kun teet digitaalista tuotetta tai verkkosivustoa?

Lopeta pähkäily ja tule ottamaan asiat kerralla haltuun 4 osaisessa webinaarisarjassa, jossa asiat puretaan yksinkertaiseen ja helppoon muotoon ilman lakiviidakossa tarpomista. Kaikki osat tarjoillaan erillisinä noin 2 tunnin mittaisina moduuleina, joissa asiat käsitellään helposti omaksuttavasti ja varsin käytännönläheisesti.

1. Oy:n perustaminen, osakas- ja johtajasopimukset (ti 14.5. klo 10:30 – 12:30) Käydään läpi mitä juridisia seikkoja tulisi huomioida osakeyhtiötä perustettaessa, kuten ○ oy:n perustaminen, yhtiöoikeudelliset asiat ja oy:n velvoitteet; ○ osakassopimukset perustajatiimin ja esim. sijoittajien kanssa; ja ○ johtajasopimukset.

2. Tuotteen/palvelun/toiminnan kehittäminen, alihankinta, sopimukset (to 16.5. klo 10:30 – 12:30) Käydään läpi mitä juridisia seikkoja tulisi huomioida tuotetta/palvelua/verkkokauppaa käynnistettäessä ja operoidessa, kuten ○ mikä lainsäädäntö tulee sovellettavaksi ja millaisia juridisia asiakirjoja tarvitaan; ○ mitä huomioida, kun tehdään kehittämistä ja ylläpitoa koskevia sopimuksia alihankkijoiden kanssa; ○ (immateriaalioikeuksien synty, hankinta ja hallinta;) ja ○ tietosuoja-asioiden huomiointi kehitysvaiheessa.

3. Markkinoinnin ja myynnin juridiikka (ti 21.5. klo 10:30 – 12:30) Käydään läpi mitä juridisia seikkoja tulisi huomioida (digitaaliseen) markkinointiin ja myynnin käynnistämiseen liittyen, kuten ○ verkkokaupan myyntiehdot, tilaus- ja ostoprosessi, etämyynnin ennakkotiedot, ostaminen ja maksaminen, tilausvahvistus ja kaupan peruuttaminen (erityisesti kuluttajakaupassa); ○ pakollinen tietosuojainformaatio asiakkaille; ○ sopimukset markkinointipalveluyritysten kanssa; ○ sähköinen suoramarkkinointi; ○ hintojen ilmoittaminen, alennusilmoitukset, kuluttaja-arvostelut sekä muut keskeiset kuluttajamarkkinointia koskevat säännökset.

4. Tietosuoja, henkilötietojen käsittely & evästeet (to 23.5. klo 10:30 – 12:30) Käydään läpi viime vuosina kovasti muuttuneita ja puhuttaneita asioita kuten, ○ millä lainmukaisin perustein henkilötietoja käsitellään; ○ pakolliset tietosuoja-asiakirjat ja tietosuojainformaation esittäminen; ○ tietojenkäsittelysopimukset ja niiden tekeminen; ○ miten toimia mm. tietosuojaloukkaustilanteissa tai kun rekisteröity (esim. asiakas) pyytää oikeuksiensa täytäntöönpanoa, kuten kopiota henkilötiedoistaan ○ evästeiden juridiikka.

Kouluttajana toimii Lakius Oy:n juristi Villy Lindfelt (OTM, KTM, LL.M.), jonka erityisosaamisalaa ovat sopimusoikeus, markkinointi- ja immateriaalioikeus, tietosuoja, työoikeus, yhtiöoikeus. Hän on kouluttanut aiheiden parissa lukuisia startup ja verkkokauppa-yrityksiä. Linkki webinaariin lähetetään osallistujille webinaaria edeltävänä päivänä.

Lisätietoja: antti.moilanen@businessoulu.com, p.040 153 5608

Ilmoittautuminen

Go to Top