```html

Yrittäjän voimavaravalmennus

Ladataan Tapahtumat
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Yrittäjän voimavaravalmennus

Tervetuloa mukaan maksuttomaan Yrittäjän voimavaravalmennukseen! Valmennus on suunnattu yrittäjille ja koostuu kolmesta aamupäiväsessiosta (luento + workshop) BusinessAsemalla. Valmentajana toimii fysioterapeutti, ammattivalmentaja ja työhyvinvointivalmentaja Riku Aalto.

Valmennus tähtää yrityksen tärkeimmän menestystekijän, yrittäjän itsensä suorituskyvyn kehittämiseen, palautumistaitoihin sekä myös fyysisen kunnon kehittämiseen. Tavoitteena on pysäyttää yrittäjä hetkeksi oman hyvinvointinsa äärelle, antaa oivalluksia siitä, mikä on oleellista, tarjota tietoa ja työkaluja hyvinvoinnin kehittämiseen sekä mahdollistaa paremman hyvinvoinnin hallinnan ja stressitasapainon saavuttaminen.

Sisältö ja ajankohta:

  1. Infotilaisuus 19.3. klo 8:30-11:00. Teemana yrittäjä iskuun – tuloskuntoa paremmalla stressitasapainolla.
  2. Workshop 1, 10.4. klo 8:30-11:00. Teemana yrittäjän palautumistaidot.
  3. Workshop 2, 17.4. klo 8:30-11:00. Teemana yrittäjän kapasiteetti kasvuun.

Paikka: BusinessAseman Telesali.

Ilmoittaudu mukaan linkistä: https://www.lyyti.in/Yrittajan_voimavaravalmennus_luennot__workshopit_5476

 

Riku Aalto on personal trainingin ja ammattimaisen hyvinvointivalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Riku on fysioterapeutti, ammattivalmentaja ja työhyvinvointivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan muun muassa liikuntahallintotutkinnolla sekä ravintovalmentajakoulutuksella. Hän on suosittu puhuja sekä valmentaja niin työyhteisöjen, tavallisten kuntoilijoiden kuin huippu-urheilijoidenkin keskuudessa.

Lisätiedot:

Olli Levaniemi
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, markkinointiosaaminen
040 705 9318
olli.levaniemi@businessoulu.com

Go to Top