```html

Uravalmennusta työnhakijoille ja rekrytointiapua työnantajille

Ladataan Tapahtumat

Nuorten ystävien Kohtaantoa-hankkeen pop up BusinessAsemalla keskiviikkoisin klo 12-15.30. Voit saapua paikalle ilman ajanvarausta.

Työnhakijalle

Oletko TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun asiakas, mutta sopivaa työtä ei millään tahdo löytyä? Kohtaantoa auttaa vahvistamaan omaa työnhaku-uskoasi sekä työnhakutaitojasi. Tehokas uravalmennus auttaa työllistymään tai löytämään muita sopivia jatkopolkuja.

Kohtaantoa tarjoaa tavoitteellista, yksilöllistä ja positiivista itsetuntemusta ja -luottamusta vahvistavaa valmennusta turvallisessa ympäristössä. Työpaikan löytyessä uravalmentaja tukee myös työn aloittamisessa. Hän menee tarvittaessa asiakkaan mukaan työpaikalle työnhakijan ja työnantajan tueksi auttamaan aloitusvaiheessa, työtehtävien räätälöinnissä sekä mahdollisten työllistämisen tukien hakemisessa.

Työnantajille

Kärsitkö työvoimapulasta? Kohtaantoa-hankkeelta saat henkilökohtaista tukea ja neuvontaa. Lisäksi Kohtaantoa tarjoaa koulutusta vaihtoehtoiseen rekrytointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen. Nopeasti muuttuva toimintaympäristö on muovannut myös rekrytoinnin tapoja viime vuosina.

Perinteisillä rekrytointimenetelmillä voi olla vaikea löytää työvoimaa, joten Kohtaantoa auttaa yritystä ottamaan haltuun vaihtoehtoisen rekrytoinnin mallin ja kehittää yhdessä työnantajien kanssa työkaluja uudenlaiseen työkykyjohtamiseen sekä rekrytointiin. Työnantajan kanssa etsitään toimivia keinoja henkilöstöhankinnan tehostamiseksi.

Lisätietoja: Kohtaantoa – Nuorten Ystävät (nuortenystavat.fi)

Go to Top