```html

Tehosta kilpailukykyäsi digiliiketoiminta- ja tekoälykoulutuksella!

Ladataan Tapahtumat

OAMK:lla on käynnistynyt DigitAIli kehittämishanke, jonka avulla voit viedä digiliiketoiminta- ja tekoälyosaamisesi uudelle tasolle!

Hankkeen tavoitteena on lisätä ja kehittää työelämässä jo toimivien henkilöiden digitaalisen liiketoiminnan ja verkkokaupan osaamista Pohjois-Pohjanmaalla. Samalla hanke kehittää mikro- ja PK-yritysten digitaalisen liiketoiminnan ja verkkokauppaosaamisen kyvykkyyksiä ja kasvattaa alan kilpailukykyä kehittämällä ja tarjoamalla aihealueen syvällisen täydennyskoulutuksen sitä tarvitseville.

Mitä opit?

Koulutuksessa pureudutaan syvällisesti digitaalisen liiketoiminnan ja verkkokaupan ytimeen tekoälyn aikakaudella. Opit konkreettisia työkaluja ja menetelmiä, jotka tehostavat liiketoimintaasi ja vauhdittavat kasvuasi. Koulutus tarjoaa syvällisen käytännön osaamisen verkkokaupan ja muun digitaalisen liiketoiminnan keskeisistä osa-alueista ja antaa valmiudet hyödyntää tekoälyä liiketoiminnan tehostamisessa. Koulutus rakentuu viidestä kuuden opintopisteen mittaisesta itsenäisestä opintomoduulista. Koulutuksen kokonaiskesto on 9–10 kuukautta (30 op).

Miksi osallistua?

  • Kasvata kilpailukykyäsi: Tekoälyn hyödyntäminen ja digitaalinen liiketoiminta ovat avainasemassa yritysten kilpailukyvyn kasvattamisessa. Hanki nyt osaamista, joka erottaa sinut kilpailijoistasi ja tuo tuloksia.
  • Käytännönläheinen koulutus: Koulutus yhdistää teoriakoulutusta ja käytännön työkalu- ja menetelmätyöpajoja. Opit suoraan sovellettavissa olevia taitoja, jotka tuovat lisäarvoa päivittäiseen työhösi.
  • Joustava osallistuminen: Koulutus toteutetaan pääosin verkossa tai hybridimallilla alkuiltaisin kerran viikossa. Näin voit osallistua helposti työn ohessa ja sovittaa opiskelun arkeesi.
  • Ilmainen koulutus: Hanki huippuosaamista ilman kustannuksia. Koulutus on osallistujille täysin ilmainen.

Koulutusmoduulit:

  1. Digitaalisen liiketoiminnan perusteet
  2. Verkkokaupan perustaminen
  3. Digitaalinen ja muu verkkokaupan markkinointi
  4. Verkkokaupan ja digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen
  5. Kansainvälinen verkkokauppa ja digitaalisen liiketoiminnan uudet trendit

Kaikissa moduuleissa pyrimme huomioimaan uusien tekoälytyökalujen tuomat mahdollisuudet ja esittelemme niiden soveltamista käytännön työssä.

Hanki etumatkaa muutokseen ja tule mukaan!

Ensimmäinen koulutus alkaa 8.2.2024. Lisätietoja ja hakuohjeet löydät täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä hankkeen projektipäällikköön Mika Määttään (mika.maatta@oamk.fi, 040 652 5861).

Tule mukaan ja varmista menestyksesi digitaalisessa liiketoimintamaailmassa!

Go to Top