```html

Rakentajapäivä 2023

Ladataan Tapahtumat

15.11.2023 klo.12 – 17.
Auditorio 1 Kotkantien kampus Oulu

Pohjois-Suomen Rakennusklusteri ry ja YTR järjestävät yhdessä 15.11.2023 Rakentajapäivän 2023 Kotkantien Kampuksella Oulussa. Tilaisuuden avaa ja juontaa Pohjois-Suomen Rakennusklusterin ry:n hallituksen puheenjohtaja ja YIT:n aluejohtaja Marko Palonen.

Ohjelmassa on puheenvuoroja pohjoisen alueen vaikuttajilta kuten Oulun kaupunginjohtaja Seppo Määtältä ja Oulun yliopiston Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka osaston johtajalta Pekka Leviäkankaalta. Terveisiä etelänpää tuon Tampereen yliopiston rakennetekniikan professori Mikko Malaska. Mielenkiintoinen puheenvuoro, jossa käsitellään Nato-Suomea ja Ukrainan tilannetta sekä näiden vaikutuksia Pohjois-Suomeen, on odotettavissa Heli Siikaluomalta Elinkeinoelämän keskusliitosta. Oulun yliopiston kasvatti, Rala:n toimitusjohtajan pestistä Kokkolan Energian toimitusjohtajaksi siirtyvä Kirsi Hautala pitää esityksen ”Uskallatko johtaa investointihankkeesi tavoitteisiin arvokartan tietoisilla valinnoilla?”.

Tilaisuuden lopuksi palkitaan YTR:n jäsenistön raadin valitsema Pohjois-Suomen paras rakennusteko koronavuosille 2020-2022 ja vuodelle 2023. Palkinto on jaettu vuodesta 2001 ja edellisten vuosien palkitut löytyvät https://fi.wikipedia.org/wiki/Pohjois-Suomen_paras_rakennusteko.

Tilaisuuden ohjelma löytyy Pohjois-Suomen rakennusklusterin sivuilta:
https://www.rakennusklusteri.fi/uutiset

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt, mutta jäljellä on muutamia paikkoja. Mikäli olet kiinnostunut, lähetä sähköpostia Pohjois-Suomen rakennusklusterin ry:n toiminnanjohtaja Elina Yli-Luukolle elina.yli-luukko@rakennusklusteri.fi.

Go to Top