```html

Myynti-ilta

Ladataan Tapahtumat

11.4. klo 16 – 18.30, Statup Station

Oletko valmis ottamaan askeleen kohti menestyvää liiketoimintaa tekoälyä hyödyntäen? Haluatko oppia uutta ja innostua myynnin maailmasta? Tule mukaan Startup Stationilla järjestettävään Myynti-iltaan!

Tavoitteenamme on auttaa oululaisia yrittäjiä ja ihmisiä menestymään, innostumaan myynnistä ja hyödyntämään tekoälyä liiketoiminnassa. Illan aikana pääset keskustelemaan itsestäsi, omista kipupisteistäsi ja yrityksesi haasteista. Lisäksi avaamme yhdessä yritystoiminnan pulmia ja pullonkauloja.

Illan sisältöön kuuluu mm. Sales Speed Date -tapahtuma, jossa pääset kahdenkeskisiin keskusteluihin ”myyntiprofessorin” kanssa. Lisäksi paneudumme myynnin perusaskeliin, kerromme vinkkejä asiakkaiden hankkimiseen ja jaamme harjoituksia, joilla voit kehittää myyntitaitojasi. Opit takuuvarmasti hyödyntämään tekoälyä liiketoiminnassasi.

Tule mukaan ja verkostoidu muiden myynnistä kiinnostuneiden kanssa! Ilta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uutta, jakaa kokemuksia ja luoda kontakteja. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta – varaa paikkasi heti, kun tapahtuma lisätään Business Oulun ja Startup Station kalentereihin!

Ilmoittaudu nopsaan, paikkoja rajoitetusti: https://www.lyyti.in/Myyntiilta_7360

Go to Top