```html

Midjourney-koulutus: opi tekemään kuvia tekoälyllä!

Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa mukaan Digitaili-hankkeen Midjourney-koulutukseen!

Opi luomaan kiehtovia kuvia tekoälyn avulla Midjourney-työpajassa 21. toukokuuta klo 14-16. Tämä kaksituntinen sessio tarjoaa sinulle perusteellisen käsityksen siitä, miten tekoäly voi mullistaa visuaalisen markkinointiviestinnän ja sisällöntuotannon.

Koulutuksen aikana Oamkin omat asiantuntijat Veera ja Marko johdattavat sinut visuaalisen markkinointiviestinnän perusteisiin, opettavat ymmärtämään ja säätämään Midjourneyn parametreja ja antavat vinkkejä, miten voit säilyttää saman hahmon eri kuvissa, tuoden esiin tunteita ja tarinoita. Työpaja sisältää käytännön harjoituksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään tekoälyä omassa työssäsi.

Tähän koulutukseen et tarvitse lainkaan kokemusta ennakkoon tekoälykuvien luomisesta tai Midjourneyn käyttämisestä! Koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuvien generoimisesta tekoälyllä.

Otathan huomioon, että vaikka koulutus on maksuton, niin Midjourneyn käyttäminen vaatii maksullisen Midjourney-lisenssin (alkaen 10$/kk) ja ilmaisen Discord-tilin. Ohjeistamme näiden tekemisessä ennakkoon.

Tule mukaan kehittämään taitojasi ja oppimaan uusia tekniikoita visuaalisen sisällön luomiseen. Kahvit tarjotaan ennen tapahtuman alkua, joten saavu ajoissa valmiina oppimaan ja inspiroitumaan.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi!

Kouluttajat:

Veera Mahlakaarto, markkinoinnin ja tekoälyn asiantuntija, TKI-yksikkö, Oamk

Marko Sellman, Graafikko, TKI-yksikkö, Oamk

 

Lisätietoja: veera.mahlakaarto@oamk.fi

Go to Top