```html

Markkinoinnin lunttilaput – Nettisivut (live & online)

Ladataan Tapahtumat

Markkinoinnin lunttilaput – Digimarkkinoinnin valmennuskokonaisuus pienyrityksille

BusinessOulu tarjoaa kuuden kerran maksuttoman valmennuskokonaisuuden yrittämisestä ja digimarkkinoinnista. Kokonaisuus on suunnattu alkuvaiheen yrityksille ja pienyrityksille.

Valmennuskokonaisuus järjestetään BusinessAsemalla ja se koostuu kuudesta noin 3-4 tunnin valmennuskerrasta, joissa on aamupäivällä luento-osuus ja iltapäivällä työpaja. Luento-osuudelle on mahdollisuus osallistua paikan päällä tai etänä. Työpaja vaatii läsnäoloa ja siellä opittuja asioita viedään käytäntöön. Lisäksi osallistujille tarjotaan yrityskohtaista konsultointia, osittain pienryhmissä.

Jokaisesta teemasta osallistujat saavat käyttöönsä käytännönläheisen lunttilapun, johon on kerätty aiheen tärkeimmät ideat ja toimintamallit tiiviissä muodossa. Tällä kertaa lunttaus on sallittua!

 

Keskiviikko 7.12 klo 8.45 Nettisivut

Nettisivu on yrityksen markkinoinnin perustyökalu. Millaiset ovat toimivat pienyrityksen nettisivut? Voiko ja kannattaako sivuja tehdä itse? Vai tarvitseeko yritys nykypäivänä nettisivuja ollenkaan?

  • Luento: Toimivat nettisivut pienyritykselle – tällaisilla sivuilla teet tulosta!
  • Työpaja: Kotisivutyöpaja, jossa harjoitellaan WordPress-julkaisujärjestelmän käyttöä ja kehitetään omia sivuja
  • Materiaalit: Nettisivut-lunttilappu

Aiheita: Nettisivut, alustat, kävijöiden kiinniottaminen, hakukonenäkyvyys, sivusto vai verkkokauppa

 

Valmennuskokonaisuus järjestetään BusinessAsemalla ja se koostuu kuudesta noin kolmen tunnin valmennuskerrasta, joissa on 45 minuutin luento-osuus ja parin tunnin työpaja, joissa osallistujia autetaan ratkomaan omia yrityskohtaisia haasteita. Luento-osuudelle on mahdollisuus osallistua paikan päällä tai etänä. Työpaja vaatii läsnäoloa.

 

TEAMS-KOKOUS KÄYNNISSÄ VALMENNUSPÄIVINÄ NOIN KLO 8.45-9.30
Huomioithan, että osa tapahtumaa on tarkoitettu vain paikan päälle saapuville (valmennuksen pääyleisö).

Valmennuspäivien ohjelmat
Klo 8.20 – 8-40 Kokoontuminen Hallituskatu 36, Oulu BusinessAsema infopisteellä, aamukahvi ja tutustumista
Klo 8.45 – 12.15 Luento-osuus + workshopit, valmennusta yritysryhmissä

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/markkinoinnin_lunttilaput

Asiantuntijoina valmennuksessa toimivat Pasi Kemi, Juha Penttilä, Lauri Mäkinen ja Jaakko Lahtinen Suomen Paikallinen Mainostoimisto -verkosto Oy:sta. Kouluttajilla on pitkä kokemus tehokkaista markkinointikoulutuksista, nettituotannoista ja markkinointityökaluista. He ovat olleen kouluttamassa tuhansia suomalaisia yrittäjiä.

Valmennuskerrat on jaettu teemoihin. Osallistuvat yritykset voivat osallistua kaikille valmennuskerroille tai valita yritystään eniten hyödyntävät teemat.

 

Go to Top