```html

Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat -koulutus (online)

Ladataan Tapahtumat
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tule mukaan Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat -koulutukseen!

Tämä koulutus pidetään etänä Teamsissa. Ja tietenkin maksutta!

Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…?

Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on yrittäjää itseään varten!

Sitä tehdessäsi ymmärrät paremmin yrityksesi:

  • myytävät tuotteet ja tuotteistuksen
  • potentiaalisimmat asiakasryhmät
  • markkinointisuunnitelman
  • myyntisuunnitelman
  • rahoituslaskelman
  • kannattavuuslaskelman
  • myyntilaskelman

Suosittelemme että osallistut aina ensin Yritysinfoon yritystä aloittaville, missä käydään yrittämiseen, yrityksen perustamiseen ja starttirahaan liittyviä asioita.

Tässä koulutuksessa keskitymme vain liiketoimintasuunnitelmaan ja laskelmiin. Koulutus ei ole työpaja eli sen aikana ei ole tarkoitus kirjoittaa omaa liiketoimintasuunnitelmaa tai täyttää laskelmia. Kannattaa tehdä myös omia muistiinpanoja, niin pääset sitten tositoimiin kirjoittamaan oman yrityksesi toteuttamissuunnitelman kaikessa rauhassa ja muuttamaan kirjallinen suunnitelma myös numeromuotoon laskelmiin.

Koulutusta ei tallenneta Teamsissa, mutta esitysmateriaali jaetaan jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Kotisivuiltamme saat LTS-dokumenttipohjan + hyvät ohjeet sekä voit ladata kannattavuus- ja myyntikannattavuuslaskelmat käyttöösi. https://newcohelsinki.fi/fi/palvelut/liiketoimintasuunnitelma/

 

ILMOITTAUTUMINEN: https://www.eventbrite.fi/e/liiketoimintasuunnitelma-ja-laskelmat-koulutus-online-tickets-477290658207

Rajoitettu määrä paikkoja, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla pian!

Go to Top