```html

Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat -koulutus (online)

Ladataan Tapahtumat
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Tule mukaan Uusyrityskeskus Business Helsingin Liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat -koulutukseen!

Tämä koulutus pidetään etänä Teamsilla. Ja tietenkin maksutta!

Oletko yritystä perustamassa? Aiotko hakea starttirahaa? Tai tarvitsetko pankkilainaa suurempiin alkuhankintoihin? Pitäisi siis kirjoittaa hyvä liiketoimintasuunnitelma (LTS) mutta sen tekeminen jotenkin takkuaa…?

Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma on aina konkreettinen yritystoiminnan toteuttamissuunnitelma. Ennen kaikkea LTS on yrittäjää itseään varten!

Sitä tehdessäsi ymmärrät paremmin yrityksesi:

  • myytävät tuotteet ja tuotteistuksen
  • potentiaalisimmat asiakasryhmät
  • markkinointisuunnitelman
  • myyntisuunnitelman
  • rahoituslaskelman
  • kannattavuuslaskelman
  • myyntilaskelman

Suosittelemme että osallistut aina ensin Yritysinfoon yritystä aloittaville, missä käydään yrittämiseen, yrityksen perustamiseen ja starttirahaan liittyviä asioita. Kevätkauden-23 ensimmäinen yritysinfo pidetään 25.1. https://bit.ly/Yritysinfo250123

Tässä koulutuksessa keskitymme vain liiketoimintasuunnitelmaan ja laskelmiin. Koulutus ei ole työpaja eli sen aikana ei ole tarkoitus kirjoittaa omaa liiketoimintasuunnitelmaa tai täyttää laskelmia. Kannattaa tehdä myös omia muistiinpanoja, niin pääset sitten tositoimiin kirjoittamaan oman yrityksesi toteuttamis-suunnitelman kaikessa rauhassa ja muuttamaan kirjallinen suunnitelma myös numeromuotoon laskelmiin.

Koulutusta ei tallenneta Teamsissa, mutta esitysmateriaali jaetaan jälkikäteen osallistuneille sähköpostilla.

Kotisivuiltamme saat LTS-dokumenttipohjan + hyvät ohjeet sekä voit ladata kannattavuus- ja myyntikannattavuuslaskelmat käyttöösi.Liiketoimintasuunnitelma ja talousennusteet

Rajoitettu määrä paikkoja, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla pian!

Tervetuloa koulutukseen online!

Ilmoittaudu

Teamsin käytöstä:

Tarvitset koulutukseen osallistuaksesi tietokoneen nettiyhteyksillä ja mielellään chrome-selaimen. Teams-kutsu lähetetään edellisenä päivänä samaan sähköpostiosoitteeseen jolla ilmoittauduit.

Kirjaudu sisään omalla nimelläsi tai niin että siitä sinut jotenkin tunnistaa, että voimme lähettää koulutuksen materiaalit jälkikäteen sähköpostilla.

  • Valitse ”Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” ja liity verkossa mielellään n. 5-10 min ennen alkua. (Teams-ohjelmaa ei siis tarvitse ladata koneellesi ellei sinulla jo ole sitä ennestään.)
  • Pidä kamera mielellään pois päältä ja myös mikki mykistettynä että nettiyhteydet toimivat kunnolla.
  • Kysymyksesi voit kirjoittaa chat-keskusteluun. Tai voit nostaa käden Teams-paneelissa ja avata mikin kun saat vuoro kysyä.

Koulutuksessa käsitellään asiat yleisellä tasolla. Kysymykset, jotka liittyvät vain omaan liiketoimintasuunnitelmaasi tai tilanteesi, kannattaa esittää tarkemmin yritysneuvojallesi henkilökohtaisessa ja luottamuksellisessa neuvontatapaamisessa.

**************************

Business Helsinki käyttää Eventbrite-palvelua tapahtumailmoittautumisiin. Ilmoittautuessasi tapahtumiimme sinulta kerätään nimi ja sähköpostiosoite. Voit tilata uutiskirjeemme samalla.

Käytämme tietoja osallistujamäärien seuraamiseen, ja että voimme lähettää sinulle tarvittavia tietoja tapahtumiin osallistumista varten, kuten osallistumislinkit ja mahdolliset muutokset. Keräämme tapahtumista myös palautetta. Emme välitä Eventbritesta keräämiämme tietoja eteenpäin.

Business Helsinki säilyttää tapahtumien tietoja palvelussa 12 kk. Halutessasi voit luoda oman profiilin palveluun, jonka avulla voit hallinnoida itse ilmoittautumisiasi (ml. tietojesi poistot). Business Helsingin tapahtumiin ilmoittautuminen ei kuitenkaan edellytä profiilin luomista.

Go to Top