```html

Koulutustilaisuus: Vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut johtaminen

Ladataan Tapahtumat

Koulutus luo pohjaa tulevaisuuden johtamiselle ja antaa sinulle konkreettisia työkaluja johtajuuteen.

Aika: tiistai 31.10.2023 klo 12.00-16.00
Paikka: Hotelli Lasaretti, Kasarmintie 13b, 90130 Oulu

Kenelle? Kohderyhmä on Pohjois-Pohjanmaan mikro- ja pk-yritykset, yrityksen johto, HSEQ-asiantuntijat, kehitystehtävissä toimivat.

Tervetuloa koulutustapahtumaan, jossa keskustellaan vastuullisesta ja tulevaisuuteen suuntautuneesta johtajuudesta! Tämä tapahtuma yhdistää kaksi huippupuhujaa, Jukka Ala-Mutkan ja Paula Ylisassin, jotka jakavat näkemyksiään ja tietoaan erittäin ajankohtaisista aiheista. Osallistu tapahtumaan, joka vahvistaa johtamisosaamistasi ja valmistaa sinut kohtaamaan liiketoiminnan haasteet uudella, innovatiivisella tavalla.

Jukka Ala-Mutka luo meille ”Tekoäly johtajana” -aiheellaan siltaa perinteisen ja uuden ajan johtajuuden välille. Jukalta saamme näkemyksiä siitä, kuinka tekoäly voi toimia liittolaisena ja parantaa päätöksentekoa liiketoiminnan kriittisissä hetkissä. Hänen toinen aiheensa, ”Johtajuus tekoälyn, alustojen ja sosiaalisen median aikakaudella”, antaa meille eväitä navigoida digitaalisen murroksen aikakaudella.

Paula Ylisassi tuo esiin elinikäisen oppimisen edellytyksiä, jotka ovat olennaisia kestävän menestyksen rakentamisessa. ”Tulevaisuuden johtajan metataidot” valaisee, kuinka henkilökohtainen kehittyminen ja tietoisuus voivat olla ratkaisevia menestymisessä. Paula syventyy myös aiheeseen ”Tulevaisuusajattelu, strateginen ajattelu”, joka auttaa hahmottamaan yrityksesi pitkän aikavälin visiota.

LISÄTIEDOT: tero.sotamaa@oulu.fi

https://joy.oulu.fi/fi/koulutushaku/vastuullinen-ja-tulevaisuuteen-suuntautunut-johtaminen

Go to Top