```html

Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta – yritys, miten sinne pääset?

Ladataan Tapahtumat

Koulutuksessa käsitellään kestävyyttä, vastuullisuutta sekä ilmastotyön ja kompensaation merkitystä yritysten näkökulmasta. Aamupäivän aikana kuullaan paikallisen hiilikompensaation mahdollisuuksista ja hyväksyttävyydestä sekä mielenkiintoinen yrityspuheenvuoro käytännön ympäristövastuutyöstä. Lisäksi osallistujille jaetaan vinkkejä ympäristövastuun työkaluista ja niiden viestimisestä sidosryhmille.

Ohjelma:

Hiilikompensaation rooli yrityksen vastuullisuustyössä, Hanna-Leena Pesonen, kestävän kehityksen asiantuntija

Paikallisen (metsiin perustuvan) hiilikompensaation mahdollisuudet ja hyväksyttävyys, Kaarina Tervo-Kankare, MAHIS-hanke

Ympäristövastuun työkaluista kilpailuetua – markkinointi yrityksen sidosryhmille, Sanna Oja, MUUVI-hanke (Oamk)

Start up-yrityksen vastuullisuuspolku; miksi ja miten? Case Naturest, Rita Porkka

Tilaisuus järjestetään Ravintola Nallikarissa (Nallikarinranta 15) ti 4.4. klo 8.30–12. Paikan päällä kahvitarjoilu. Tapahtumassa myös etäosallistumismahdollisuus. Koulutus on kaikille osallistujille maksuton.

Huom: Sekä lähi- että etäosallistujat sitoutuvat täyttämään tilaisuudessa ESR-henkilötietolomakkeet (aloitus- ja lopetusilmoitus), joka on rahoituksen (ESR) ehtona.

Ilmoittautuminen

Järjestäjät:

TUOKIO-hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Lue lisää hankkeesta osoitteessa www.oamk.fi/tuokio.

MUUVI – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (React, Pohjois-Suomi) -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahaston REACT-EU-rahasto Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kautta. Lue lisää osoitteessa www.oamk.fi/muuvi.

Keräämme osallistujista taustatietoja MUUVI-hankkeen rahoittajan ehtojen mukaisesti. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Go to Top