```html

Käsittämätön käsityö

Ladataan Tapahtumat

Käsittämätön käsityö -tapahtuma tulee taas! Tule mukaan näkemään ja kokemaan tämän päivän käsityön monet puolet ja uudet tuulet.

Tapahtuma järjestetään Oulun BusinessAsemalla 2.9.2023 ja se on osa Oulun Päivien ohjelmaa. Tapahtuma pitää sisällään innostavia työpajoja ja osallistavaa tekemistä sekä upeita käsintehtyjä tuotteita suoraan käsityöyrittäjiltä. Vapaa pääsy!

Mukana tapahtumassa:

DALIINA
Elokuje
Emps design
Ever Free
Hintta Design
ILOinen KettuLiini
Jiabella
Kaavastudio Ainoa
Käsityötä by Alisa Hägg
Lilla Ilona
Mimo Design
Minelle Fabrics
REteen disain
Sailukkka
StellaSade
Taito Shop Oulu

Fab Labin puikkomittatyöpaja

Tule tutustumaan BusinessAseman digitaalisen valmistuksen työtilaan Fab Labiin ja pääset oppimaan, kuinka helposti ja hauskasti valmistat laser-leikkurilla oman puikkomittasi!

Fab Labin työpaja on maksuton ja työpajan aloitukset ovat puolen tunnin välein klo 10-11:30 ja 12:30-15:30.

Työpajassa pääset suunnittelemaan ja laseroimaan oman puikkomittasi ohjaajien avustuksella.

Puikkomittojen materiaalina käytetään vaneria.

Työpajoihin ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

Neulepysäkki

Käsittämätön käsityö on käsityön juhlaa! Taitoliiton syksyn Käsityön jäljet -yhteisneulonta aloitetaan tapahtumassa.

Taitoliitto on kulkenut käsityömatkaa jo 110 vuotta. Tämän kunniaksi kutsumme sinut neulomaan yhdessä kanssamme. Käsittämätön käsityö -tapahtumassa pääset aloittamaan Käsityön jäljet -sukkamalliston ensimmäiset sukat eli Kude-sukat.

Voit ottaa mukaan omat lankasi tai ostaa meiltä lankapaketin, johon on mitoitettu lankamäärä sopivaksi sukkapariin. Värivaihtoehtoja olemme koonneet useita, joten valinnanvaraa löytyy!

Sukkamallien suunnittelija Johanna Lumila opastaa sinua sukkien neulomisessa – oletpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari. Samalla kun pääset aloittamaan sukkien yhteisneulontaa, voit seurata kehräystä värttinällä. Kehräys on vuoden 2023 käsityötekniikka ja tätä taitoa haluamme ylläpitää ja edistää sekä innostaa jokaista kokeilemaan itse.

Antell Asema

Tapahtuma-ajan palvelee myös Antell Aseman kahvila! Alkoipa kahvi- tai teehammasta kolottaa kesken työpajojen tai käsityötuotteiden ihastelemisen, voit helposti istahtaa lämpöisen kupposen ääreen! Kahvilan vitriinistä löydät myös herkut niin suolaisen- kuin makeannälkään.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä BusinessOulu ja Taito Pohjois-Pohjanmaa.

Go to Top