```html

ekoälyllä tehoa: mainonta ja hakukonenäkyvyys

Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa mukaan Digitaili-hankkeen ’Tekoälyllä tehoa’ -koulutukseen!

Haluatko oppia, kuinka tekoäly voi tehostaa yrityksesi mainontaa ja parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa? Liity mukaan kaksiosaiseen koulutukseen, jossa syvennytään mainonnan ja hakukonenäkyvyyden kehittämiseen tekoälyn avulla.

Koulutuksen aikataulu ja sisältö:

Keskiviikkona 8. toukokuuta: Virtuaalinen luento Zoomissa klo 15:00 – 18:45. – Aiheina mm. tekoälyn hyödyntäminen mainonnassa, algoritmien ymmärtäminen ja hakukoneoptimointi. – Luento tallennetaan. Ilmoita meille jos et pääse luennolle, niin toimitamme tallenteen sinulle katsottavaksi!

Tiistaina 14. toukokuuta: Käytännön työpaja StartUp Stationilla klo 13:00 – 16:00. – Työpajassa pääset soveltamaan oppimaasi käytäntöön. Asiantuntijoiden johdolla kehität omia kampanjoitasi käyttäen tekoälytyökaluja. – Verkostoituminen muiden alan ammattilaisten kanssa.

Kenelle koulutus sopii? Koulutus on suunnattu yrittäjille sekä kaikille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää tekoälyä liiketoiminnassaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla nyt! Ilmoittautuminen työpajaan on avoinna 13.5. asti. Teoriaosuuden voit katsoa myös tallenteena ennen työpajaan osallistumista. Lisätietoja Digitaili-hankkeesta löydät Oamkin verkkosivuilta.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta kehittää osaamistasi ja viedä yrityksesi mainonta uudelle tasolle!

Kouluttajat: Veera Mahlakaarto, markkinoinnin ja tekoälyn asiantuntija, Oamk TKI-yksikkö

Miikka Blomster, lehtori, liiketoiminnan kehitys ja digitaalinen markkinointi, Oamk TKI-yksikkö

Lisätietoja: veera.mahlakaarto@oamk.fi

Ilmoittautuminen

Go to Top