```html

Design Thinking Hackathon

Ladataan Tapahtumat
Hack Your Future – Hack your Dreams
Onko sinulla paloa kehittää ongelmanratkaisukykyäsi ja soveltaa osaamistasi erilaisessa kontekstissa? Haluaisitko oppia muotoiluajattelusta ja sprinttimuotoisesta kehittämisestä oikeiden yrityshaasteiden äärellä?
Osallistu Oulussa järjestettävään Design thinking hackathoniin 20.- 22.5.2024!
Ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele vapaita paikkoja: virpi.martikainen@businessoulu.com
MITÄ | Design Thinking Hackathon Oulu
MILLOIN | 20.-22.5.2024
MISSÄ | BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu
KENELLE | Kaikille innovaatiohenkisille oman alansa osaajille
HAKUAIKA PÄÄTTYY | 6.5.2024, klo 23:59
Hackathonissa innovaatio, luovuus, yrittäjyystaidot, sekä pieni aikataulun luoma paine lyövät hynttyynsä yhteen, kun monialaiset tiimit pääsevät ratkomaan yritysten haasteita muotoiluajattelua soveltaen. Oletko opiskelija, kiinnostunut start-up yrittäjyydestä, haet urallesi suuntaa tai etsitkö muuten vain uutta inspiraatiota työskentelyyn ja tekemiseen? Tule kehittämään omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hieman erilaisessa kontekstissa.
Tapahtuman aikana muotoiluajattelun ammattilaiset ovat tukemassa innovointityötä ja mentoroimassa tiimejä, sekä jakamassa tietoa design thinking -menetelmien hyödyntämisestä osana kehittämisprosessia. Hackathonit ovat oiva mahdollisuus kerryttää uusia taitoja omaan osaamispankkiin sekä tapahtumaa järjestäviltä ammattilaisilta, mutta erityisesti oman tiimin asiantuntijuudesta ja yhteistyöstä ammentamalla.
Tuo oma osaamisesi tapahtumaan ja tule luomaan yhdessä samanhenkisten tekijöiden seurassa uudenlaisia ratkaisuja ja innovaatioita yritysten asettamiin haasteisiin.
Yksi tapahtumassa ratkaistavista haasteista on terveysteknologiayritys Innokkaan haaste. Sen tavoitteena on tuoda kestävät ratkaisut ja niiden hyödyt kaikkien saataville. Markkinat vaativat kestävyyteen siirtymistä, mutta yrityksillä voi olla vaikeuksia kestävään muotoilun käyttöönotossa. Lisäksi tapahtumassa ratkaistaan yksi startup-yrityksen haaste ja julkisen organisaation haaste.
Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi innostavassa tapahtumassa!
Tapahtuman kieli on englanti, mutta valmentajien kanssa voi jutella myös suomeksi.
Go to Top