Osallistu tutkimukseen: Millaisia vaikutuksia kevään koronapandemialla on ollut liiketoimintaasi ja omaan jaksamiseesi?

Tervehdys, hyvä mikro- tai pienyrittäjä! 

Millaisia vaikutuksia kevään koronapandemialla on ollut liiketoimintaasi ja omaan jaksamiseesi?  

Haluaisimme kuulla kokemuksistasi ja näkemyksistäsi, joten oletko kiinnostunut kertomaan niistä meille?

Haluaisimme keskustella kanssasi tarkemmin siitä, miten koronapandemia on vaikuttanut sinuun ja toimintaasi yrittäjänä? Minkälaista haittaa ja huolta se on aiheuttanut ja onko siitä mahdollisesti koitunut myönteisiäkin vaikutuksia?

Keskustelu on osa SISUa ja Digiä yrittäjyyteen ESR -hanketta, joka tarjoaa yrittäjälle konkreettisia tukipalveluita kriisistä eteenpäin pääsemiseksi, erityisesti digitaalisuuden alueella. Halutessasi olet tervetullut mukaan hankkeen maksuttomiin työpajoihin ja valmennuksiin.  

Keskustelujen kautta kartoitamme myös, millaisille tukipalveluille on tarvetta ja räätälöimme työpajojen ja valmennusten

työtapoja keskusteluihin osallistuvien yrittäjien tarpeiden pohjalta.  Käytännön työpajojen lisäksi tavoitteenamme on tuoda laajemminkin yhteiskunnalliseen keskusteluun mikro- ja pienyrittäjien tilanne, siksi pidämme tärkeänä julkaista joko artikkeli tai raportti siitä, miten yrittäjillä nyt menee.  Osallistumisellasi ja panoksellasi on siis iso merkitys. 

Kiitos osallistumisestasi jo etukäteen! 

Lisätietoja hankkeesta ja sen toimenpiteistä löydät täältä: https://www.oulu.fi/ksi/node/203340 ja https://www.oulu.fi/ktk/node/203077  

Ilmoittautumiset keskusteluihin ja tiedustelut: Santeri Halonen santeri.halonen@oulu.fi