Etsitään opasta yrittäjyyden mielenkiintoisille poluille!

Haemme Oulun Seudun Uusyrityskeskukseen yritysneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Jos sinulta löytyy hyvää liiketoimintaosaamista ja paikallistuntemusta sekä kykyä analysoida yritystaloutta ja pienyrittäjyyden kokonaisvaltaista tuntemusta, voisit olla etsimämme henkilö. Jos olet lisäksi yrittäjähenkinen, viihdyt ihmisten parissa ja pystyt esiintymään sekä neuvomaan asiakkaita vähintään suomeksi ja englanniksi, niin tervetuloa tiimiin!

Edellytämme korkeakoulu-, ammattikorkeakoulu- tai muuta soveltuva tutkintoa sekä työkokemuksen kautta saavutettua vankkaa osaamista yritysneuvonnasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän yrittäjyyden näköalapaikalla Oulussa. Lisätietoja antaa 8.6. – 17.6.2020 toimitusjohtaja Tuija Aitto-oja, p. 040 510 6315. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv:n pyydämme lähettämään 12.7.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tuija.aitto-oja@uusyrityskeskus.fi

Oulun Seudun Uusyrityskeskus ry antaa maksutonta neuvontaa yrityksen perustajille ja yrityksen perustamista suunnitteleville henkilöille sekä myös toimiville yrityksille erilaisissa muutostilanteissa. Toiminta-alueeseemme kuuluu Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Kempele, Tyrnävä, Lumijoki ja Hailuoto.