Yritysneuvonta Oulun seudun uusyrityskeskuksessa koronavirusepidemian aikana

Oulun seudun uusyrityskeskuksessa annettava alkavan yrittäjän neuvonta jatkuu toistaiseksi viranomaisten antamat ohjeet huomioiden. Tämä tarkoittaa, että uusyrityskeskus tarjoaa tällä hetkellä ensisijaisesti etä- ja puhelinneuvontaa.

Jos sinulla on varattuna neuvonta-aika, yritysneuvojamme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli neuvonta-aikaan tai -tapaan tulee muutoksia. Jos itse haluat siirtää tapaamista myöhempään ajankohtaan tai sopia etä-/ puhelinneuvonnasta, voit olla yhteydessä yritysneuvojaan sähköpostitse tai puhelimella. Yritysneuvojien yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://www.oulunseudunuusyrityskeskus.fi/yhteystiedot/

Jos tahdot varata neuvonta-ajan, se on mahdollista. Uusyrityskeskus tarjoaa tällä hetkellä ensisijaisesti etä- ja puhelinneuvontaa.

Toimitaan varoen

Henkilökohtaisissa neuvontatapaamisissa Uusyrityskeskuksessa kiinnitämme huomiota seuraaviin seikkoihin:

  1. Pyydämme asiakkaita pesemään kädet heidän tullessaan toimistolle ja pesemme itse kätemme jokaisen asiakkaan jälkeen ja aina, kun tulemme ulkoa toimistolle.
  2. Emme kättele.
  3. Pidämme neuvonnan aikana vähintään metrin etäisyyttä asiakkaan ja neuvojan välillä.

Älä tule flunssaisena tapaamiseen

Flunssaisia tai oirehtivia asiakkaita emme ota vastaan. Emme myöskään tule töihin tai tapaamisiin, jos meillä on itsellämme pieniäkin oireita, kuten flunssaa, päänsärkyä tai lihaskipuja.

Tällaisessa tapauksessa

  1. Perumme kasvokkain tapahtuvan tapaamisen.
  2. Pyrimme järjestämään etä- tai puhelinneuvonnan.
  3. Sovimme neuvontatapaamiselle uuden ajan ja/tai menettelytavat

Tapahtumia siirretty tuleviin päiviin

Emme toistaiseksi ota vastaan opiskelija- tai muita vierailijaryhmiä. Minustako yrittäjä ja Entrepreneurship simplified -tilaisuudet ovat peruttu toukokuun loppuun saakka.

Nämä toimintatavat ovat voimassa toistaiseksi ja päivitämme niitä tilanteen mukaan.

Tietoa ja vinkkejä yritystoiminnan suunnitteluun saa myös Perustamisoppaastamme, jonka löydät osoitteesta www.uusyrityskeskus.fi.